Am cumparat varzutele astea cu gandul sa fac din ele o supa si o portie de gratin dar mi-am adus aminte ca le-am vazut la Adinuta-Cat’s Kitchen,murate. Reteta de varza de Bruxelles murata este simpla,ca la orice muratura otetul,sarea si condimentele clasice sunt de baza,dar rezultatul este absolut minunat,atat ca gust dar si ca aspect.
Ingrediente:
- 1 kg varza de Bruxelles
- 600 ml apa
- 200 ml otet
- 2 lingurite cu varf de sare grunjoasa neiodata
- 2 lingurite de zahar
- 1 lingurita boabe de piper
- 1 lingurita boabe de mustar
- 4 frunze de dafin
- flori uscate de marar
Mod de preparare pentru reteta de varza de Bruxelles murata:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.