Site icon Rețete Fel de Fel

Violete cristalizate

Ma bucur tare mult ca v-a placut asa de mult poza asta de violete cristalizate pe care ati admirat-o in numar mare pe fb si despre care nu va spusesem inca nimic.

Nu era facuta de dragul artei, cum probabil v-ati fi gandit, ci avea un scop bine definit si florile din cutiuta mea preferata au sfarsit cristalizate.
Bine, e impropriu spus ca au sfarsit, de fapt, ideea de aici mi-a placut foarte mult si am pus-o imediat in aplicare, mai ales ca am curtea plina de violete.
Asadar daca vreti sa va decorati dulciurile cu aceste micute bijuterii elegante si delicate, culegeti si cristalizati aceste floricele minunate.

Ingrediente:

 

  • un albus de ou
  • violete/toporasi (sau alte flori comestibile: panselute, trandafiri, galbenele, flori de salcam, liliac, papadie…)
  • zahar pudra sau tos fin

 

Mod de preparare pentru reteta de violete cristalizate:

 

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version