Site icon Rețete Fel de Fel

Biscuiti cu fulgi de ovaz. Buni pentru micul dejun

Azi va propun niste biscuiti cu fulgi de ovaz deliciosi, potriviti pentru micul dejun si nu numai, alaturi de o ceasca de cafea, ceai sau lapte. Fulgii de ovaz pe care ii contin ofera organismului numeroase vitamine si minerale, asigurand energia necesara de zi cu zi.

Marea majoritate a ingredientelor folosite sunt bio asa ca sunt tocmai potriviti pentru concursul de pe www.divainbucatarie.ro.

 

Ingrediente:

 

  • 250 g fulgi de ovaz
  • 100 g unt
  • 1 lingura de praf de copt
  • 100 g zahar brun
  • 2 oua
  • 70 g merisoare uscate
  • 1 lingurita extract natural de vanilie
  • un praf de sare
  • 70 g faina de grau 00

 

Mod de preparare pentru reteta biscuiti cu fulgi de ovaz

 

Intr-un bol punem fulgii de ovaz, untul moale, prafulde copt, sarea, zaharul brun, ouale, merisoarele, vanilia si amestecam bine pentru omogenizare. Apoi adaugam faina, amestecand pana se incorporeaza. Lasam compozitia sa se odinneasca 20-30 de minute apoi, cu mainile umede formam bile pe care le asezam la distanta unele de altele.

Coacem biscuitii 20-25 de minute la 180 °C pana se rumenesc usor. Ii lasam sa se raceasca complet si putem servi. Va asigur ca sunt cei mai buni biscuiti cu fulgi de ovaz pe care i-am facut pana acum si va invit sa-i incercati si voi. Sigur o sa va placa!

Spor la treaba si pofta buna!

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version