Biscuiți / Fursecuri

BISCUITI CU FULGI DE OVAZ

Azi va propun niste biscuiti cu fulgi de ovaz deliciosi ,potriviti pentru micul dejun si nu numai,alaturi de o ceasca de cafea,ceai sau lapte.Fulgii de ovaz pe care ii contin ofera organismului numeroase vitamine si minerale,asigurand energia necesara de zi cu zi.
Marea majoritate a ingredientelor folosite sunt bio asa ca sunt tocmai potriviti pentru concursul de pe www.divainbucatarie.ro.

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 250 g fulgi de ovaz
  • 100 g unt
  • 1 lingura de praf de copt
  • 100 g zahar brun
  • 2 oua
  • 70 g merisoare uscate
  • 1 lingurita extract natural de vanilie
  • un praf de sare
  • 70 g faina de grau 00

[/ingredients]

 

Mod de preparare biscuiti cu fulgi de ovaz

Intr-un bol punem fulgii de ovaz, untul moale,prafulde copt,sarea,zaharul brun,ouale,merisoarele,vanilia si amestecam bine pentru omogenizare.Apoi adaugam faina,amestecand pana se incorporeaza.Lasam compozitia sa se odinneasca 20-30 de minute apoi ,cu mainile umede formam bile pe care le asezam la distanta unele de altele.

Coacem biscuitii 20-25 de minute la 180 °C pana se rumenesc usor.Ii lasam sa se raceasca complet si putem servi.Va asigur ca sunt cei mai buni biscuiti cu fulgi de ovaz pe care i-am facut pana acum si va invit sa-i incercati .Pofta buna!