Dacă adorați brânza franțuzească cu mucegai nobil, alb, vă recomandăm să îi testați gustul și sub formă de Brânză Brie umplută și preparată pane. Este delicioasă și poate fi servită cu o salată sau orice garnitură de cartofi, orez, paste, etc.
Brânza Brie franțuzească este un tip de brânză moale, obținută din lapte de vacă. Este renumită pentru forma sa rotundă și pentru crusta de mucegai alb, fragedă și comestibilă.
Brânza Brie poate fi inclusă cu succes în orice meniu de aperitive, dar poate fi preparată și în diferite moduri. Poate fi inclusă chiar și în deserturi. Un exemplu de desert cu o astfel de brânză îl găsiți pe blog la rețeta de Brie in foietaj cu nuci si miere. Combinația este mai mult decât delicioasă și vă asigur că se cere rapid repetată.
Și dacă obișnuiți să consumați mai multe feluri de brânză, descoperiți aici 8 tipuri de brânzeturi pe care trebuie să le aveți mereu în frigider.
Cum preparăm Brânză Brie umplută și preparată pane
Rețeta de față nu se prepară deloc greu și nu necesită nici ingrediente complexe. Umplutura brânzei o puteți prepara după preferințe. Noi am optat pentru ciuperci cu șuncă și ceapă. Dar mai puteți adăuga și măsline, ardei, sau alte ingrediente ce se combină delicios cu brânza.
Ca și șnițelele pane, brânza se trece prin pesmet înainte de a fi prăjită în ulei. Dar nu se va mai trece și prin compoziție de ouă.
Dacă vă plac preparatele sub formă pane, vă mai recomand de pe blog și o rețetă de flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi. Dar găsiți mai multe astfel de rețete pe blog de unde vă puteți inspira.
Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de brânză Brie umplută și preparată pane.