Această rețetă de budincă de legume răzuite este o rețetă sănătoasă, ușor de preparat și foarte versatilă, fiind ideală ca garnitură sau ca gustare. Este și gustoasă, dar și foarte atractivă vizual, datorită combinației de legume colorate.
Ne plac budincile sărate și nu ezităm să le preparăm în cât mai multe moduri posibile. Cel mai des preparăm budinci din dovlecei pentru că sunt pe cât de simple și rapide, pe atât de delicioase.
Vedeți aici o rețetă de budincă de dovlecei cu brânză și busuioc. Este gustoasă și aromată, dar și foarte sățioasă.
Ne plac și combinațiile de legume cu carne în budinci sau de legume cu ouă fierte.
Vedeți aici și o rețetă de budincă din multe legume cu șuncă afumată. Este o budincă gustoasă și hrănitoare, dar și ușor de preparat.
Despre rețeta de budinca de legume răzuite
Interesant la rețeta de azi este textura densă și colorată, datorită răzuirii legumelor. Pregnant este morcovul pentru că oferă culoare plăcută și gust ușor dulceag. Pe lângă acesta mai folosim dovlecel, nelipsit din astfel de budinci, dar și cartof, pentru un plus de consistență.
O budincă cu o combinație asemănătoare o mai puteți descoperi la rețeta de pătrățele cu dovlecei și morcovi. Este rețeta unui aperitiv simplu, dar gustos și frumos colorat.
Dar mai găsiți pe blog astfel de rețete, cu diferite combinații de ingrediente, de unde vă puteți inspira.
Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook și în grupul cu același nume. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de budincă de legume răzuite.