Site icon Rețete Fel de Fel

Cartofi noi cu usturoi si cimbrisor

cartofi noi cu usturoi si cimbrisor t

Reteta de cartofi noi cu usturoi si cimbrisor este o reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Nu mai zic ca se face foarte rapid si e perfecta in perioadele de post, pentru vegetarieni sau vegani.

Ii puteti manca pur si simplu alaturi de o salata sau iaurt natural dar pot fi si o garnitura delicioasa alaturi de o friptura suculenta.

Citeste si:  Cartofi cu unt aromat, la friteuza cu aer cald 

 

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare pentru reteta de cartofi noi cu usturoi si cimbrisor

 

In primul rand, cu rabdare, spalati foarte bine cartofii. Pe cei mai mari taiati-i in bucati, astfel incat sa fie cat de cat la dimensiunea celorlalti. Puneti-i intr-o craticioara, adaugati o jumatate de lingurita de sare, acoperiti-i cu apa si fierbeti-i pana cand sunt aproape moi (7 minute in cazul meu) .

Citeste si: Cartofi noi cu rozmarin si usturoi

 

Incalziti uleiul intr-o tigaie mare si adaugati cartofii scursi bine de apa. Sarati, piperati dupa gust si prajiti cartofii, scuturand des tigaia.

Cand sunt aproape gata, adaugati usturoiul pisat sau dat pe razatoarea fina si cimbrisorul.

*Daca nu va place cimbrisorul sau cimbrul, puteti folosi marar.

Mai lasati pe foc 2-3 minute si cartofii sunt gata. Simplu, nu? Pofta buna!

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version