Pentru o zi de post cu dezlegare la pește și nu numai, merită preparată o rețetă de chiftele de pește, simplă și delicioasă. Indiferent de tipul de pește ales, chiftelele ies absolut grozave și dispar rapid de pe platou.
Noi am ales codul pentru aceste chiftele, cu toate că preferatul nostru este tonul. Din când în când mai schimbăm ingredientele din preparatele culinare pentru diversitate și gust deosebit.
Mai găsiți pe blog și o rețetă de chiftele de ton cu cartofi și ciuperci. Foarte gustoase și sățioase ies aceste chiftele. Sunt mai bogate în ingrediente decât cele de azi.
Dacă și voi adorați tonul ca tip de pește, vă mai recomand de pe blog și rețeta de pastă de ton cu țelină și ceapă roșie, dar și rețeta de salata de avocado cu ton.
Citește și: Chiftele de ciuperci. Rețetă simplă de post
Ce conține rețeta de chiftele de pește
Pentru rețeta de azi, pe lângă peștele cod pe care îl fierbem, în prealabil, mai folosim ceapă și usturoi, dar și miez de pâine înmuiat în supa de la pește. Nu am optat pentru pesmet ca la chiftelele de ton ci pentru făină, pentru a le omogeniza. Mărarul verde și condimentele pentru pește, adăugate au desăvârșit gustul chiftelelor.
Dacă sunteți în căutarea mai multor rețete cu pește, vă invit să descoperiți pe blog o colecție de rețete în secțiunea ”Pește”.
Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
Ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de chiftele de pește.