Site icon Rețete Fel de Fel

Ciorba de oase de porc si legume

Imi plac ciorbele si supele, le gatesc destul de des iar zilele trecute am refacut o delicioasa ciorba de oase de porc si legume. A mers perfect pe frigul asta ,am mancat-o cu paine de secara  si ardei iute.

Este o ciorba de oase simplu de facut ,cu ingrediente simple si la indemana oricui,asadar n-aveti niciun motiv sa n-o preparati 🙂 .

 

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare pentru reteta ciorba de oase de porc si legume:

 

Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu o lingurita de sare si apa  cat sa o acopere de doua degete.Lasam la fiert pana ce carnea este aproape gatita,spumand ori de cate ori este nevoie ,astfel incat supa sa ramana limpede.

Intre timp spalam,curatam si tocam legumele.Daca aveti ,puteti adauga si radacina de pastarnac sau patrunjel,vor da un gust minunat ciorbei.

 

Adaugam legumele si o lingura de sare,mai fierbem inca 15 minute pana sunt moi ,apoi adaugam rosiile si zeama de lamaie sau borsul (incalzit) si continuam fierberea inca 5 minute.

La final adaugam ouale batute,amestecand continuu sa se formeze zdrente ,cimbru uscat si leustean.

Serviti ciorba de oase de porc si legume cu ardei iute  si paine proaspata.Delicioasa,pofta buna!

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version