Când primești un pui fraged de curte, crescut natural, ideile de a-l găti sunt multe, însă ne-am oprit, de data aceasta la rețeta de ciorbă de pui a la grec, că prea bună este. Este genul acela de ciorbă acrișoară și foarte gustoasă, încât mai ceri o porție la masă.
Ne plac ciorbele de acest gen, una dintre cele mai preferate este ciorba rădăuțeană.
Însă nici ciorba de ciuperci pleurotus cu piept de pui nu este mai prejos. Toate aceste rețete de ciorbe sunt ușor asemănătoare și foarte îndrăgite. Se regăsesc și în meniurile restaurantelor, de unde adesea ne inspirăm. Sunt delicioase servite cu ardei iuți, chiar dacă unele au și usturoi adăugat. Și ne place în mod deosebit cu pâine prăjită.
Citește și: Ciorbă rădăuțeană. Rețetă tradițională românească
Rețetă de ciorbă de pui a la grec
Când puiul fraged, de curte, este și ușor împănat cu grăsime, deliciul ciorbei este maxim. Iar adaosul de legume rădăcinoase, o face mai consistentă și mai sățioasă. Dacă nu ați încercat, încă rețeta, nu mai stați pe gânduri, merită din plin preparată și savurată alături de familie.
Găsiți pe blog mai multe rețete de ciorbe și supe, de unde vă puteți inspira. Sunt rețete diverse de ciorbe și supe cu carne de mai multe tipuri, dar și din legume, simple și delicioase.
Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă așteptăm zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel, aferent paginii. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rugăm insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.