Site icon Rețete Fel de Fel

Dovleac caramelizat la cuptor

dovleac caramelizat

Ce poate fi mai bun, toamna, decat acest dovleac caramelizat la cuptor!

Copilul meu n-a avut niciodata o relatie buna cu doveacul pana in ziua in care a gustat supa crema de dovleac. Nu numai ca i-a placut dar a devenit preferatul ei si-l mananca cu mare pofta in orice combinatie.

I-am facut si dovleac caramelizat la cuptor, e minunat,simplu dar atat de bun incat iti doresti sa-l refaci ori de cate ori ai ocazia.Iar daca nu-ti place dovleacul ,eu zic sa-i dai o sansa,chiar merita 🙂

 

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare pentru reteta dovleac caramelizat la cuptor:

 

Curatati dovleacul si taiati-l bucati de preferat mai mici pentru ca se gateste mai repede.Asezati-le intr-o tava unele langa altele.

 

Presarati deasupra zaharul brun si scortisoara si bagati tava la cuptor pentru 40-45 de minute la 220°C pana se inmoaie si se caramelizeaza.

 

Mancati desertul caldut sau rece cu un pic de frisca batuta. A iesit delicios! Spor la treaba si pofta buna !

 

Alte retete cu dovleac >>>

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version