Site icon Rețete Fel de Fel

Friptură de porc asortată la cuptor

Friptură de porc asortată la cuptor

Pentru masa de Crăciun am pregătit o rețetă de friptură de porc asortată la cuptor, preparată la cuptor cu usturoi și boia de ardei.

Foarte gustoasă și fragedă a ieșit, mai ales pentru că am sigilat carnea mai întâi la tigaie. Apoi am continuat-o la cuptor, acoperită și la foc mic.

Rețetă de friptură de porc asortată la cuptor

Am ales pentru această friptură mușchiuleț de porc proaspăt, mușchiuleț afumat și coaste de porc. Bineînțeles că cel mai bun a fost mușchiulețul afumat. Dar preparându-l împreună cu restul tipurilor de carne, a împrumutat din gustul lui și acestora.

Ca și condimente, am optat pentru boiaua afumată, puțin cimbru și mult usturoi.

Sunt condimentele preferate pentru friptura de porc.

Și pentru masa de Anul Nou voi pregăti o rețetă asemănătoare. Deci țineți aproape că vor mai urma rețete pentru mesele festive!

Mai găsiți pe blog și o Rețetă de  friptură aromată de porc la cuptor, din pulpă de porc cu mai multe condimente.

Dar mai găsiți și o selecție de Rețete cu carne de porc, de unde o puteți alege pe cea care vă reprezintă gustul pe deplin.

* Nu uitați că vă aștept zilnic cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți și pe pagina de facebook 

* De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel

Iar pe grup veți putea încărca rețetele voastre cu preparate inspirate de pe blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

Pentru a vedea și rețeta în imagini din timpul preparării, accesați galeria foto de mai jos!

Nicio masă de festivă nu este completă fără carnea de miel. Dacă vrei să ai parte de un meniu tradițional, sau pur și simplu vrei să te bucuri de o masă delicioasă, îți recomandăm această rețetă de cotlete de miel cu ierburi aromatice.

Exit mobile version