Pentru că am avut mămăliguță în meniu, cu o zi înainte și pentru că a mai rămas o felie nemâncată, m-am gândit să prepar această rețetă de Gogoșele aperitiv din mămăliguță cu brânză sărată.
Foarte bune au ieșit, dar puține pentru ai mei pofticioși, așa că musai să repet rețeta cât de curând.
Am pornit de la Această Rețetă de Pernuțe din mămăliguță cu brânză. Dar am adaptat-o pe parcurs și nu au mai ieșit atât de crocante. Au ieșit exact ca niște gogoșele cu interior aerat și cu gust de brânză cu mămăliguță.
Iar ca să le dau un plus de aromă, am adăugat și niște busuioc uscat.
Voi puteți să le aromatizați după propriul gust, cu cimbru, cu rozmarin, cu boia de ardei, chimen, sau ce vă mai trece prin cap. Vă asigur că sunt grozav de bune.
Vă mai recomand să vedeți și Aceste idei despre cum să folosim pâinea veche!
Gogoșelele aperitiv din mămăliguță cu brânză sărată merg servite pe post de ronțăieli în fața calculatoarelor, sau a televizoarelor. Merg servite cu ceapă verde, sau cu o cană de iaurt.
* Nu uitați că vă aștept zilnic cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți și pe pagina de facebook
* De asemenea, va puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel
Iar pe grup veți putea încarca rețetele voastre cu preparate inspirate de pe blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.