Un hummus de fasole rosie te scoate imediat din incurcatura ,este hranitor ,delicios si se prepara extrem de usor.
Mancarurile usoare si rapide mi-au placut intodeauna ,mai ales in perioadele calduroase cand nu prea ai chef de stat mult in fata aragazului sau pur si simplu cand nu ai prea mult timp la dispozitie.
Ingrediente:
- o cutie de fasole rosie
- 2 linguri de tahini (pasta de susan )
- 2 catei de usturoi
- 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin
- zeama de la o lamaie mica
- sare si peiper dupa gust
- 5-6 linguri de apa
Mod de preparare pentru reteta hummus de fasole rosie:
Scurgem fasolea de lichidul de conservare si o punem intr-un bol .Adaugam pasta de susan,zeama de lamaie,cateii de usturoi ,uleiul,apa,sare si piper.
Mixam cu un mixer verical pana obtinem o pasta omogena.
Decoram hummus-ul cu putin ulei de masline ,seminte de susan si patrunjel.
Noi l-am mancat cu lipii integrale ,rosii si ceapa si ne-a placut tare mult.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.