Inghetata de capsuni, o reteta simpla si delicioasa, preparata cu frisca, piure de capsuni si zahar. Daca aveti o masina de inghetata, lucrurile se vor simplifica mult si in scurt timp veti obtine o inghetata delicioasa, facuta in casa, fara aditivi sau coloranti, perfecta si pentru cei mici.
Ingrediente pentru reteta de inghetata de capsuni:
- 500 g capsuni
- 130 g zahar pudra
- 250 ml smantana pentru frisca
Mod de preparare:
Capsunile le pasam impreuna cu zaharul pudra in blender. Smantana o mixam (eu nu am mixat-o prea mult), apoi incorporam piureul de capsuni.
Punem la congelator intr-un vas de plastic, iar din ora in ora spargem cristalele de gheata cu mixerul vertical. Servim decorata cu capsuni.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.