De foarte multe ori prefer aceste lipii de casa in locul painii. Pot fi umplute cu aproape orice gasesc prin frigider iar cand am putin timp pentru pauza de masa ,e solutia salvatoare.
Aceasta reteta de lipii este de fapt a piadinei romagnole ,delicioasa si hranitoare,tocmai buna de umplut cu diverse carnuri fripte ,branzeturi ,legume ,sosuri,salate mixte .
O varianta de lipii integrale gasiti aici.
Ingrediente:
- 500 g faina
- 200 ml lapte (sau apa )
- 75 g untura
- 1 lingurita rasa de sare
- un varf de lingurita de bicarbonat (sau o jumatate de lingurita de praf de copt )
Mod de preparare pentru reteta Lipii de casa:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.