Pentru mic dejunuri savuroase, sau gustările de peste zi, merită preparate aceste mini tarte cu roșii și ciuperci. Sunt și gustoase și consistente și arată tare bine coapte în vase mici.
Chiar dacă necesită mai mult timp montarea fiecărei mini tarte în vasul respectiv, rezultatul final merită din plin efortul.
Dar, dacă nu dispuneți de astfel de vase, puteți prepara din aceleași cantități de ingrediente o singură tartă într-o formă de copt mai mare.
Va arăta frumos și în tavă mare, așa cum puteți vedea și la rețeta de quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherry.
Iar o altă rețetă de tartă pe care v-o recomand de pe blog este cea de tartă cu sparanghel în prosciutto și brânzeturi. Are o combinație interesantă și gustoasă de ingrediente, iar aspectul este spectaculos.
Aluatul de tartă îl putem prepara în casă, sau putem apela la foietajul din comerț.
Vedeți aici și rețeta clasică pentru aluat de tartă!
Ce conține rețeta de mini tarte cu roșii și ciuperci
Pentru aceste mini tarte apelăm la foietajul din comerț care se comportă minunat în timpul coacerii. La baza acestuia așezăm un strat de brânză cu smântână și câteva condimente. Apoi vom pune ciupercile trase ușor la tigaie și roșiile cherry.
Servite cu o cană de iaurt sunt chiar delicioase. Dar pot fi preparate și pentru gustarea din pauza de masă de la serviciu.
Găsiți pe blog mai multe astfel de rețete în secțiunea ”Tarte sărate”.
Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de mini tarte cu roșii și ciuperci.