Mousse de ton, un aperitiv simplu, gustos si rapid de preparat.
Poate fi servit, la alegere, pe felii de paine integrala prajita, frunze de andive, felii de castravete, crackers, etc.
Ingrediente:
- 150 g ton din conserva (deja scurs de ulei )
- 50 g unt
- 100 g crema de branza
- sare si piper dupa gust
- 1-2 linguri zeama de lamaie
Mod de preparare pentru reteta mousse de ton:
Intr-un bol punem tonul facut bucati, untul moale si amestecam bine cu un mixer de mana pana se omogenizeaza compozitia.
Adaugam crema de branza, sare, piper, zeama de lamaie si mixam in continuare .
Compozitia rezultata trebuie sa fie cremoasa si omogena.
Transferati mousse-ul intr-un sac a pochè si spritati rozete pe felii de paine, castravete, la alegere.
Decorati-le cu seminte, verdeturi sau cu ce mai vreti voi .
*Sau ,daca preferati un mousse fin si cremos ,puneti toate ingredientele intr-un blender si mixati pana obtineti consistenta dorita.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.