Aperitive

MOUSSE DE TON

Mousse de ton, un aperitiv simplu, gustos si rapid de preparat.

Poate fi servit, la alegere, pe felii de paine integrala prajita, frunze de andive, felii de castravete, crackers, etc.

 

Ingrediente

  • 150 g ton din conserva (deja scurs de ulei )
  • 50 g unt
  • 100 g crema de branza
  • sare si piper dupa gust
  • 1-2 linguri zeama de lamaie

 

Mod de preparare mousse de ton

Intr-un bol punem tonul , untul moale si amestecam bine cu un mixer de mana pana se omogenizeaza compozitia.

DSC_0095

Adaugam crema de branza ,sare.piper , zeama de lamaie si mixam in continuare .

DSC_0097

Compozitia rezultata trebuie sa fie cremoasa si omogena.

DSC_0101

Transferati mousse-ul intr-un sac a pochè si spritati rozete pe felii de paine,castravete,la alegere.

Decorati-le cu seminte,verdeturi sau ce vreti voi .

*Sau ,daca preferati un mousse fin si cremos ,puneti toate ingredientele intr-un blender si mixati pana obtineti consistenta dorita.

Pofta buna !

DSC_0122

DSC_0119