Site icon Rețete Fel de Fel

Muschi de porc cu ciuperci, rosii si usturoi

 

 

Muschi de porc cu ciuperci, rosii si usturoi, o reteta simpla , gustoasa si usor de preparat .Este perfecta pentru un pranz in familie , o cina rapida sau pentru cand sunteti in criza de timp .

 

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare pentru reteta muschi de porc cu ciuperci, rosii si usturoi:

 

Taiem cu atentie muschiuletul in felii nu prea subtiri si-l rumenim frumos pe ambele parti, la foc mediu,mare intr-o tigaie cu cele 5-6 linguri de ulei .

Apoi il scoatem pe o farfurie.

In uleiul ramas calim rapid usturoiul trecut prin presa ,adaugam rosiile cubulete din conserva cu tot cu sucul lor,bulionul de rosii ,sare si piper dupa gust .

Fierbem 5-7 minute,adaugam ciupercile si cimbrul uscat .

Apoi ,punem si bucatile de carne inapoi in tigaie .

Mai fierbem doar cateva minute ,cat sa se inbine aromele pentru ca,muschiuletul fiind o carne foarte frageda ,devine gumos daca e gatit excesiv .

Carnea va trebui sa ramana frageda si suculenta .

Alaturi de o potie de cartofi natur a mers de minune .

Spor la treaba si pofta buna !

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version