Site icon Rețete Fel de Fel

Orez cu legume mexicane și lapte de cocos

Bol alb cu orez cu legume mexicane pe un ștergar maro

Orezul se va fierbe separat, în lapte de cocos, pentru a se menține alb și cremos / Shutterstock

Una dintre cele mai simple și rapide rețete de post este cea de orez cu legume mexicane și lapte de cocos. Nu petreci în bucătărie mai mult de 30 de minute pentru un așa preparat.

Orezul se fierbe rapid, mai ales dacă optezi pentru unul de calitate. Noi optăm pentru orezul cu bob rotund, colosal. Iar legumele mexicane, de asemeni, fierb într-un timp foarte scurt.

Rețetele cu orez, ca și cele cu paste, sunt primele la care ne gândim când dorim un preparat rapid și simplu. Una dintre rețetele simple de pe blog, pe bază de orez, este cea de orez cu legume și suc de roșii. Este la fel de simplă ca și rețeta de astăzi.

Iar dacă doriți o rețetă puțin mai complexă, încercați rețeta de pilaf aromat cu legume. Orezul este asezonat cu un amestec minunat de condimente, ce-i oferă savoare și culoare, mai deosebite.

Cum se prepară rețeta de orez cu legume mexicane și lapte de cocos

 

Pentru rețeta de față, am optat ca orezul să îl fierbem separat de legumele mexicane, pentru a rămâne alb. Iar pentru cremozitate, adăugăm lapte de cocos. După fierbere îl vom amesteca cu legumele strecurate. Supa de la legume o vom folosi la alte preparate, de exemplu la o rețetă de supă.

Tot din categoria rețetelor cu legume mexicane, vă mai recomand de pe blog și rețeta de ardei umpluți cu legume și orez. Este tot o rețetă de post gustoasă și sățioasă.

Dar găsiți pe blog mai multe rețete, atât cu orez, cât și cu legume mexicane.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de orez cu legume mexicane și lapte de cocos.

Exit mobile version