Site icon Rețete Fel de Fel

Oua cu spanac in sos de rosii. Reteta hranitoare

 

Pentru un pranz rapid, sau o cina lejera, o portie de oua cu spanac in sos de rosii poate fi o o idee buna de luat in seama.

Se prepara rapid, este o combinatie simpla, delicioasa si hranitoare.

 

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare pentru reteta de oua cu spanac in sos de rosii:

 

Intr-o tigaie puneti uleiul, caliti usor catelul de usturoi tocat, apoi adaugati sucul de rosii, zaharul, sare si piper dupa gust. Daca doriti, mai puteti adauga si alte condimente sau ierburi aromate care va plac.

Fierbeti la foc mic doua trei minute, adaugati spanacul spalat si uscat, apoi, dupa ce spanacul s-a inmuiat, spargeti ouale deasupra.

*Daca folositi spanac normal, spalati-l si opariti-l 1-2 minute in apa fiarta, scurgeti-l, tocati-l si puneti-l in sosul de rosii. Iar daca aveti la indemana congelat, trebuie doar sa-l dezghetati si sa-l scurgeti, apoi sa-l folositi.

Sarati si pierati ouale, acoperiti cu un capac vasul si continuati fierberea pana cand ouale sunt gatite cum va plac.

Serviti cu paine prajita sau paine integrala, este un deliciu.

Spor la treaba si pofta buna !

* Dacă vă plac rețetele de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version