Din câteva ouă roșii rămase după Sărbătorile Pascale, am preparat o rețetă de ouă pane umplute cu ton și cremă de brânză.
Foarte gustoase sunt ouăle fierte și preparate în această combinație! Merg servite ca aperitiv, cu legume proaspete.
Dar merg tare bine servite cu un sos de iaurt cum ar fi sosul tzatziki.
Din aceeași categorie de rețete în care folosim ouăle rămase de la Paște, vă mai recomand:
Rețeta de aperitiv din legume cu ouă
Le mai puteți include și în diverse salate, cu ton, sau cu legume. Găsiți pe blog la categoria ”Salate” diverse rețete în care am folosit ouă fierte.
Rețetă de Ouă pane umplute cu ton și cremă de brânză
Pentru umplut ouăle pane am folosit, ca ingrediente de bază, gălbenușurile, file de ton în ulei de măsline și cremă de brânză. Castraveții murați și mărarul verde, au completat gustul ingredientelor principale.
Apoi le-am trecut prin făină, ouă crude și pesmet, ca la rețeta de șnițele. Le-am rumenit în baie de ulei, însă se pot prepara mai dietetic, la cuptor.
Pentru a afla care este perioada de valabilitate a ouălor vopsite, vă recomand să citiți articolul: Oul de Paște: valabilitate și recomandări.
* Iar dacă vă plac rețetele de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemeni ne găsiți și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi rețeta de ouă pane umplute cu ton și cremă de brânză.