Ouăle umplute sunt aproape nelipsite de pe platourile cu aperitive, pentru că sunt gustoase sunt aspectuoase și sunt simplu de preparat. Există o mulțime de rețete pentru ouăle umplute, iar de data aceasta vă prezentăm rețeta de ouă umplute în două moduri simple.
Sunt cele mai simple rețete de ouă umplute, dar și cele mai des preparate.
Anterior am prezentat pe blog și un articol cu trei rețete de ouă umplute. Sunt diferite de cele de azi, mai bogate în ingrediente și mai colorate.
Iar o altă rețetă de ouă umplute pe care familia o adoră este cea de ouă umplute cu ton. Tonul din conservă este perfect pentru a-l include în diferite rețete de salate și de aperitive.
Și tot pentru un platou cu aperitive festive, sau pentru o gustare de weekend, merită preparată rețeta de ouă scoțiene sau chiftele umplute cu ouă. Este tot o rețetă pe bază de ouă fierte.
Ce conțin aceste ouă umplute în două moduri simple
Cele două moduri de umplere a ouălor fierte nu conțin mai mult de 3 ingrediente principale, dacă excludem condimentele. În prima variantă folosim cremă de brânză cu smântână pentru că este mai fină. În a doua variantă folosim pate din ficat de pui și puțin muștar. Le decorăm după propria imaginație și le așezăm frumos pe platouri, printre alte aperitive.
Găsiți pe blog mai multe rețete de ouă umplute, dar și de alte aperitive care vă pot fi utile pentru mese festive.
* Iar dacă vă plac rețetele de pe acest blog, vă așteptăm zilnic și pe pagina de facebook a blogului. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
Ne găsiți și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi rețeta de ouă umplute în două moduri simple.