Site icon Rețete Fel de Fel

Pască bicoloră sau pască zebră

Pască bicoloră sau pască zebră porționată

Pasca va avea două culori și două arome / Shutterstock

Pe lângă rețeta de pască tradițională, nelipsită de pe masa de Paște, mai puteți prepara bonus și o rețetă de pască bicoloră sau pască zebră. Este simplă, este delicioasă și arată spectaculos.

Este o pască fără aluat pe care o puteți umple sau nu, cu stafide. Noi o preferăm simplă, deoarece punem stafide din belșug în pasca tradițională, dar și în cozonaci.

Vedeți aici și rețeta de pască tradițională cu urdă și stafide. Este rețeta clasică cu aluat de cozonac, simplu și ușor de preparat.

Iar din categoria rețetelor mai simple și rapide, vă recomand de pe blog rețeta de pască fără aluat, cu multe stafide. Sunt cele mai populare rețete de pască, pe care toată lumea le adoră.

Noi adorăm deopotrivă și rețeta de pască cu aluat umplut. Pe lângă faptul că este aspectuoasă, mai are și un aluat delicios, umplut cu nuci și cacao. Deasupra aluatului se răsfață un amestec extrem de bun din ricotta și stafide.

Cum se prepară rețeta de pască bicoloră sau pască zebră

Pasca din rețeta de față se prepară ca un cheesecake, dar în două culori. Modul de asamblare este același cu al checului marmorat – vedeți aici rețeta.

Este un desert care va atrage toate privirile, pentru că este mai atipic față de cele tradiționale. Merită preparat, chiar dacă unii vor spune că nu este o rețetă de pască autentică. Putem transforma în pască, dacă dorim, orice rețetă de cheesecake.

Găsiți pe blog mai multe astfel de rețete, de unde o puteți alege pe cea care vă satisface și din punct de vedere al gustului, dar și al aspectului.

Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de pască bicoloră sau pască zebră.

Exit mobile version