Site icon Rețete Fel de Fel

Pastă de ton în cupe de legume

Pastă de ton în cupe de legume

Ne place mult pasta de ton cu castraveți murați și cremă de brânză și cum aveam prin frigider câteva roșii și ardei, am pregătit pentru weekend rețeta Pastă de ton în cupe de legume.

Sunt minunate aceste paste aperitiv din diverse ingrediente. Le stă bine pe platoul cu aperitive de la mesele festive.

Se pot servi în diverse moduri: pe felii de pâine prăjită, sau crackers, pe felii de legume, sau în cupe de legume.

O variantă foarte interesantă de servire este în diverse forme de mini tarte – Vedeți AICI un exemplu.

Rețeta de pastă de ton este veche, se prepara pe vremuri cu unt și ceapă roșie.

Însă eu am înlocuit untul cu o cremă de brânză cu verdeață. Nu ne prea împăcăm cu untul.

Ceapă roșie nu am avut, de data aceasta, dar am folosit o ceapă albă, picantă și gustoasă.

Din aceeași categorie cu rețeta Pastă de ton în cupe de legume mai găsiți pe blog și:

Rețeta Mousse de ton

Rețeta Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie

* Nu uitați că vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți.

*De asemenea, va puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel, unde veți putea încarca fotografiile voastre cu preparate de pe blog, vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

Exit mobile version