Gătește Pastă de ton în cupe de legume
Timp de preparare
10 min
Porții
10-12

Ingrediente
- 600 gr file de ton în ulei de măsline
- 300 gr cremă de brânză cu verdeață
- 1 ceapă albă
- 5-6 castraveți murați
- 1/4 linguriță boia de ardei iute
- 1/4 linguriță boia de ardei dulce
- sare și piper, după gust
- puțin mărar verde
Mod de preparare
Rețeta este simplă și rapidă.
Desfacem conservele și punem fileul de ton la scurs, într-o sită.
Curățăm ceapa și o tocăm solzișori. O adăugăm peste fileul de ton scurs. Adăugăm și crema de brânză.
Tocăm castraveciorii în cuburi cât mai mici, îi scurgem bine presându-i în mâini și îi adăugăm peste restul ingredientelor.
Amestecăm bine totul, până la omogenizare și potrivim gustul preparatului cu condimente.
Cu această pastă de ton umplem cupe de roșii din care îndepărtăm semințele și o parte din pulpă.
Mai umplem și cupe de ardei, dar putem la fel de bine să umplem și cupe din castraveți.
Este gustoasă în orice combinație, deci nu ezitați să o încercați!
Pentru a vedea și rețeta în imagini, dați click pe galeria foto de mai sus!
COMENTARII