Pentru mic dejunuri savuroase sau gustări delicioase luate de-a lungul zilei, merită preparată rețeta de pateuri cu gorgonzola și spanac. Pateurile sunt delicioase atât calde, cât și reci. Pot fi servite simple sau alături de o salată proaspătă sau un sos de iaurt cu usturoi.
Ne plac astfel de gustări sub formă de pateuri și nu ezităm să le preparăm în diferite combinații. Un exemplu îl poți descoperi pe blog la rețeta de pateuri cu ciuperci și ardei. Sunt ușor de preparat și nu necesită ingrediente multe. Putem apela la aluatul foietaj din comerț, pentru a ne ușura munca, sau îl putem prepara din timp, acasă.
Descoperă aici și rețeta de aluat foietaj preparat în casă.
O altă rețetă simplă și rapidă de pateuri sărate pe care o poți încerca de pe blog este cea de pateuri rapide cu brânză și mărar. Este poate cea mai simplă, dar și cea mai adorată, în rândul iubitorilor de preparate cu brânză.
Despre rețeta de pateuri cu gorgonzola și spanac
Aceste pateuri sunt o combinație irezistibilă de foietaj crocant, brânză gorgonzola cremoasă și spanac aromat. Fiecare mușcătură dezvăluie o umplutură echilibrată, unde gustul puternic al gorgonzolei se îmblânzește în compania spanacului ușor dulceag. Sunt perfecte ca aperitiv la o masă festivă, dar și ca gustare savuroasă alături de un pahar de vin alb sec.
Mai găsești pe blog și alte rețete de gustări simple și rapide sub formă de pateuri, plăcinte sau tarte.
Iar dacă te regăsești în gustul rețetelor de pe acest blog, te aștept zilnic și pe pagina de facebook. Vei găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
De asemenea, te poți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo vei putea încărca fotografiile proprii cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
Ne mai poți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmărește mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de pateuri cu gorgonzola și spanac.