Pentru că pieptul de pui face parte dintre preferințele noastre în materie de carne, de data aceasta am pregătit rețeta Perișoare de pui în sos bechamel.
Sosul bechamel a ieșit tare gustos, cu foarte puțină făină adăugată și cu multă nucșoară.
Am adăugat și cremă de brânză cu verdeață și mult parmezan și i-au dat un gust demențial.
Tot din piept de pui mai pregătim și chifteluțe la cuptor – Vedeți Rețeta Aici!
Dar mai găsiți pe blog și un colaj de Rețete cu carne de pui, pentru toate gusturile.
Rețetă de perișoare de pui în sos bechamel
Perișoarele se pot prepara și din alte tipuri de carne: porc, vită, chiar și pește.
Însă la sosurile albe cele mai potrivite sunt de pui că nu au grăsime. Sosurile albe sunt mai grase, mai consistente.
Un alt sos, tot alb, care ne place mult, este sosul de ciuperci. Voi prezenta într-o rețetă viitoare un delicios sos de ciuperci cu paste și pui.
* Nu uitați că vă aștept zilnic cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți și pe pagina de facebook
* De asemenea, va puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel
Iar pe grup veți putea încarca rețetele voastre cu preparate inspirate de pe blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.