Prajitura cartof este una din preferatele mele din copilarie, pe care si astazi o savurez cu aceeasi placere. O fac ori de cate ori vreau sa refolosesc diverse ramasite de prin dulap, de exemplu niste biscuiti simpli, cateva piscoturi si cateva pricomigdale ramase de la un delicios tiramisù.
Ingrediente:
- pentru 19 bucati a 50 g /una
- 500 g biscuiti simpli
- 150 g nuci /alune /migdale macinate
- 250 ml lapte
- 70 g zahar pudra
- 150 g unt
- 50 g cacao (plus extra pentru decor )
- 1 esenta de rom
Mod de preparare pentru reteta de prajitura cartof:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.