Una dintre cele mai bune prăjituri de toamnă este această prăjitură cu aluat turnat și dovleac plăcintar caramelizat cu zahăr și unt.
Bine, trebuie să vă placă dovleacul pentru a îndrăgi această prăjitură.
Iar dacă nu agreați dovleacul în deserturi vă las alte două variante ale acestei rețete de prăjitură:
Rețeta de prăjitură turnată cu mere acrișoare
Rețeta de prajitură turnată cu mere și gutui
Special la această prăjitură este aluatul turnat. Este un aluat ca de clătite, ceva mai consistent, dar cu ulei în el.
Iese foarte pufos și ușor umed de la siropul lăsat de umplutură.
Merge preparat și cu o umplutură de brânză. În curând o să postez și această rețetă, pentru că este una deosebită.
Iar dintre rețetele de prăjituri cu dovleac plăcintar, vă recomand de pe blog:
Rețeta de prăjitură cu dovleac și nuci
Mai sunt și clasicele plăcinte cu dovleac, tare bune, cu care, de obicei, dăm startul rețetelor delicioase de toamnă.
* Nu uitați că vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate de pe blog, vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.