Site icon Rețete Fel de Fel

Pulpe de pui înfășurate în bacon, cu legume la cuptor

Pulpe de pui înfășurate în bacon așezate peste legume, în vas alb și pe o farfurie, alături de un bol cu condimente

Amestecul de condimente curry se poate înlocui cu condimentele preferate de fiecare / Profimedia

Dacă sunteți în căutarea mai multor moduri de preparare a pulpelor de pui, încercați și rețeta de pulpe de pui înfășurate în bacon, cu legume la cuptor. Este perfectă pentru a-ți răsfăța familia la masa de prânz.

Pulpele de pui, mai ales cele inferioare sunt preferatele tuturor. Au cea mai fragedă carne de la pui și se pot prepara în diferite moduri.

Unul dintre moduri și foarte delicios îl puteți descoperi la rețeta de pulpe de pui cu legume la tigaie. Este o rețetă simplă, dar gustoasă și consistentă. Legumele adăugate pot fi alese după gustul fiecăruia.

O altă rețetă de nerefuzat, pe care o adoră și copiii, este rețeta de copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Preparate în acest mod ies crocante și sunt tare gustoase, mai ales servite cu un sos de usturoi cu iaurt și verdeață! Le mai preparăm deseori și în crustă de pesmet cu parmezan.

Cum preparăm rețeta de pulpe de pui înfășurate în bacon

Pentru rețeta de față, condimentăm pulpele de pui cu condimentele preferate și le înfășurăm în felii de bacon. Le așezăm pe un pat de legume și le preparăm la cuptor. Legumele pot varia după gustul fiecăruia, la fel și condimentele.

Ies foarte gustoase, atât pulpele cât și legumele.

Dar mai găsiți astfel de rețete pe blog, de unde vă puteți inspira.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. 

Ne mai puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Iar mai jos, urmăriți lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de pulpe de pui înfășurate în bacon, cu legume la cuptor.

Exit mobile version