Site icon Rețete Fel de Fel

Reteta de bezele perfecte

Reteta de bezele

Reteta de Bezele, este extrem de simpla si usor de facut, doar necesita un pic de atentie si rabdare.

Trebuie doar sa tinem cont de cateva lucruri pentru a putea obtine bezele perfecte, albe si crocante.

Ingrediente

 

 

Mod de preparare pentru reteta de Bezele:

 

Intr-un bol ceramic sau de metal curate si degresate mixam albusurile  formeaza o spuma densa.

Adaugam putin cate putin zahar,esenta aleasa  si mixam in continuare pana cand zaharul este complet topit.

Bezeua obtinuta trebuie sa fie tare ,vascoasa si varfurile formate pe paletele mixerului sa nu se indoaie .

Acum e momentul sa adaugati colorant si sa mai mixati pana se omogenizeaza , daca doriti bezele colorate in totalitate .

Daca vreti doar dungute de colorant asa cum am facut eu,puneti un sac a pochè intr-un pahar inalt si, in interior trasati (cu un betisor de frigaruie ) dungi de colorant .

Umpleti saculetul cu bezea si formati bezele de marimea dorita  pe o tava acoperita cu hartie de copt .

Coaceti bezelele circa o ora la 100 °C .Trebuie sa se usuce  si sa nu se rumeneasca deloc.

Pastrati-le in locuri uscate pentru a nu se inmuia .

Spor la treaba si pofta buna !

 

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

 

 

Exit mobile version