Site icon Rețete Fel de Fel

Salată cu piept de pui la grătar

Salată cu piept de pui la grătar

Dressingul salatei este foarte simplu, dar se adaugă în el și sucul rămas de la pieptul de pui / Shutterstock

Deseori în perioadele călduroase, când nu mai stăm prea mult pe lângă aragaze sau cuptoare, preparăm diferite salate rapide, perfecte pentru orice masă din zi.  De data aceasta ne-am gândit la o rețetă de salată cu piept de pui la grătar.

Este o rețetă simplă și rapidă, ce se prepară cu ingrediente la îndemâna oricui. Conține legume proaspete din piață, piept de pui condimentat după gust și preparat pe grătar sau grill. Pregătim și un dresing simplu cu multă lămâie și ulei de măsline. Și am rezolvat una dintre mesele principale ale zilei.

Din aceeași categorie de salate rapide și gustoase, mai găsiți pe blog o rețetă de salată de legume cu pui și căpșuni.  Ne plac combinațiile de fructe și legume în salate.  Nu ezităm să le asociem armonios, mai ales vara.

Și tot din aceeași categorie de salate cu piept de pui, vă mai recomand și rețeta de salata de andive cu piept de pui. Se face rapid, este gustoasă, lejeră si sățioasă.

Ce este special la rețeta de salată cu piept de pui la grătar

Special la această rețetă de salată este modul de preparare al pieptului de pui. Acesta se prepară la grill cu capac, iar în interior, adăugăm usturoi, lămâie, rozmarin și alte condimente. La final îl ungem cu un sos de muștar cu miere pentru un gust irezistibil. Apoi, feliem frumos pieptul de pui ți îl adăugăm într-o salată plină de savoare și culoare. Obținem un preparat absolut delicios și destul de sănătos.

Mai găsiți pe blog astfel de rețete simple și delicioase, de unde vă puteți inspira.

Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de salată cu piept de pui la grătar.

Exit mobile version