Site icon Rețete Fel de Fel

Șnițele de pui în trei variante

Șnițele de pui în trei variante pe un tocător de lemn, alături de salată și sos

Pentru că șnițelele de pui sunt preferate de toți cei care iubesc preparatele cu carne, ne-am gândit să facem o postare cu șnițele de pui în trei variante.

Pregătim șnițele de pui foarte des și încercăm să le pregătim cât mai variat.

Cel mai mult, copiilor, le place varianta de șnițele în crustă de fulgi de porumb. Celebrele crispy de pui, sau piept de pui pane în crustă crocantă din fulgi de porumb.

Tot crustă crocantă este și cea de pesmet, o altă variantă îndrăgită. Iar dacă mai amestecăm pesmetul și cu parmezan răzuit, obținem un gust este deosebit.

Rețetă de șnițele de pui în trei variante

Pieptul de pui este cel mai potrivit pentru rețetele de șnițele. Însă mai preparăm șnițelele și din cotlet de porc – Vedeți aici rețeta.

Iar când ne dorim să facem pauză de la preparatele cu carne pregătim legume pane.

Vedeți aici o Rețeta de dovlecei pane cu mujdei de usturoi, pe care noi o adorăm.

Avem și varianta Dovlecei pane cu pesmet și parmezan.

Toate aceste variante sunt mai mult decât delicioase și foarte simplu de preparat.

Cât despre șnițelele de pui, acestea se pot prepara și la cuptor, pentru cei care nu agreează metoda prăjirii.

Șnițelele se pot servi în multe variante: cu mujdei, cu sos de iaurt, cu muștar, sau cu legume proaspete și brânzeturi.

Sunt perfecte și pentru sandvișurile de a doua zi.

* Dacă vă plac rețetele de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemeni ne găsiți și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”

 

Exit mobile version