Pot să vă asigur că această rețetă de Spaetzle cu pui și sos de ciuperci a fost peste așteptări de gustoasă.
Când ne dorim un preparat rapid, dar și gustos și sățios, prima data ne gândim la paste. Și ne mai gândim la ce asocieri putem să facem cu ele.
Ne plac și pastele cu sos roșu și carne, dar le preferăm pe cele în sosuri albe cu brânzeturi.
Le mai preferăm, în mod deosebit pe cele cu multe legume.
Și salatele reci cu paste sunt interesante.
Rețetă de Spaetzle cu pui și sos de ciuperci
La rețeta de față sosul din ciuperci cu puțină ceapă roșie, usturoi și smântână, condimentat cu nucșoară și chimen a fost grozav de bun.
Iar spaetzlele și pieptul de pui s-au combinat perfect cu așa delicios sos.
Puțin parmezan adăugat la final, sau chiar în timpul serviri le dă un plus de savoare.
Interesant la acest sos este că transformăm ciupercile și ceapa într-o pastă fină cu ajutorul blenderului.
Apoi adăugăm smântână și cremă de brânză. Obținem un sos mai dens și destul de cremos în care se vor scălda și hidrata pastele.
Este o rețetă destul de simplă și rapidă, potrivită pentru o cină în familie.
Din aceeași categorie de rețete vă mai recomand de pe blog și: Rețeta de spaghete cu praz și ciuperci.
Iar dacă optați pentru paste cu sos roșu vă recomand Rețeta de spaghete cu roșii și busuioc.
Dar găsiți pe blog o secțiune ”Paste/Orez” de unde vă puteți alege rețeta care vă inspiră.
* Nu uitați că vă aștept zilnic cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți și pe pagina de facebook
* De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel
Pentru a vedea și rețeta în imagini din timpul preparării, accesați galeria foto de mai jos!