Este o tartă gustoasă și spectaculoasă ce cucerește imediat atât papilele gustative, cât și privirile.

Ce conține rețeta de tartă rustică cu legume multicolore și brânză de burduf

Despre aluat nu avem mare lucru de povestit, este aluatul fraged care se folosește atât la tarte sărate cât și la tarte dulci. Ca și legume, optăm pentru morcovi și sfeclă roșie că sunt dulci și frumos colorate. Dar mai adăugăm și cartofi pentru consistență și ceapă roșie pentru un gust ușor picant.

Brânza de burduf este cea mai potrivită pentru o astfel de tartă, pentru că are gust mai deosebit. Dar puteți adăuga ce tip de brânză doriți.

Dacă și voi adorați tartele sărate, găsiți pe blog o colecție de rețete de unde vă puteți inspira.

Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

Ne mai puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de tartă rustică cu legume multicolore și brânză de burduf.