Site icon Rețete Fel de Fel

Vegeta de casă din legume și verdețuri

Vegeta de casă din legume și verdețuri

Pentru că ne place să adăugăm cât mai multe legume în mâncăruri, iar legumele deshidratate sunt mult mai aromate, am pregătit zilele acestea o rețetă de vegeta de casă din legume și verdețuri.

Este mult mai sănătoasă atunci când este preparată în casă, fără conservanți și alte adaosuri neprietenoase organismului.

Și pentru că nu dețin un deshidrator, dar dețin o friteuză cu program de deshidratare, am folosit-o cu spor pentru această minunată vegeta de casă din legume și verdețuri.

Iar pentru că intuiesc deja întrebarea multora ”Cum procedăm dacă nu deținem nici deshidrator nici friteuză?”, vă spun dinainte că puteți folosi și cuptorul aragazului, la o temperatură de 70 grade cu ventilație, sau cu ușa întredeschisă, ca la bezele. Dar puteți usca legumele și la soare, așezate între coli albe. Găsiți hârtie de copt albă, este ideală.

Orice variantă alegeți, merită preparată vegeta de casă, pentru că dă gust tare bun mâncărurilor.

Și puneți acolo toate legumele care vă plac. Veți avea o armonie perfectă de gusturi și culori.

Mai găsiți pe blog și:

Rețeta de pudră din coși de portocale

Rețeta de mix de condimente pentru turta dulce

* Nu uitați că vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului. Veți găsi multe rețete, idei noi și multe alte noutăți.

*De asemenea, va puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acoloe veți putea încarca fotografiile voastre cu preparate de pe blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

 

Exit mobile version