PUDRA DE COJI DE PORTOCALE

Desi am tot timpul in frigider coaja rasa lamai sau portocale cu zahar la borcan si de curand am refacut si coji de lamaie confiate , imi place mult si pudra de coji de portocale .Are o aroma minunata ,se pastreaza bine timp indelungat si se poate folosi la foarte multe dulciuri .
Din pulpa puteti face suc proaspat stors sau un delicios sirop de portocale .

Ingrediente :
( pentru 40 g pudra )

  • 5 portocale mari bio
Spalam si stergem portocalele , apoi le curatam coaja cat putem de subtire cu un cutit de legume .
Le intindem pe o tava si le lasam la uscat aproape de o sursa de caldura doua trei zile .
Cand au devenit foarte tari si se rup usor ,puneti-le intr-o rasnita sau robot (blender ) si macinati-le pana obtineti consistenta dorita .Mie imi place pudra nu foarte fina ,in prajituri se va mai zari ici colo cate o bucatica de coaja .
Pastrati pudra de coji de portocale intr-un borcan cu capac in loc uscat .Spor la treaba !
Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *