Azi va propun reteta Verrines cu portocale rosii si iaurt. Este o reteta simpla, potrivita pentru micul dejun.
La multi ani ,dragi doamne si domnisoare!Sa aveti parte de iubire ,sa fiti bune , intelepte si cu zambetul pe buze tot timpul!
Prin verrines intelegem vase mici transparente,de obicei din sticla,ca de exemplu pahare,cupe,borcanase,etc. umplute cu diverse ingrediente dulci sau sarate si servite ca aperitiv sau gustare.
Cele de fata merg perfect pentru un mic dejun ,contin fructe,iaurt,cereale,nuci si seminte de chia.
Ingrediente:
(pentru 4 cupe de 150 g )
- 300 g pulpa de portocale rosii (4 portocale)
- 125 g iaurt simplu cremos
- 80 g fulgi de cereale
- 2 linguri de zahar brun
- 40 g nuci
- 1 lingurita seminte de chia (optional)
Mod de preparare pentru reteta Verrines cu portocale rosii si iaurt:
Prin aceasta reteta am vrut sa marchez martisorul,ziua femeii si venirea primaverii alaturi de alti colegi ,bloggeri culinari,pe care va invit sa-i vizitati pentru mai multe idei de retete delicioase.
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.