Site icon Rețete Fel de Fel

Bezele marmorate cu ciocolată amăruie

Bezele marmorate cu ciocolată amăruie pe două farfurii alături de o ceașcă de cafea și o farfurie cu ciocolată

Bezelele cu ciocolată sunt perfecte pentru un platou cu fursecuri festive / Shutterstock

Pentru că întotdeauna la pregătirile pentru sărbători mai rămânem cu câteva albușuri, încercăm să le includem în diferite alte rețete de deserturi. De data aceasta avem pentru voi o rețetă de bezele marmorate cu ciocolată amăruie.

Preparate în această variantă bezelele ies și delicioase, dar și aspectuoase. Iar ciocolata amăruie adăugată, mai diminuează din gustul dulce al bezelelor. Bezelele cu ciocolată vor arăta foarte bine pe un platou cu fursecuri festive.

Tot din aceeași categorie de rețete mai găsiți pe blog și rețeta de bezele cu dungi colorate. Sunt micuțe și crocante și cuceresc prin aspectul lor marmorat.

Iar o rețetă puțin mai complexă de pe blog este cea de fursecuri cu ciocolată și bezele. Acestea chiar merită merită un loc fruntaș pe platoul cu fursecuri festive. Bezelele se pot colora fie cu coloranți artificiali, fie naturali, sau pot fi lăsate albe. Fursecurile se pot prepara și împreună cu bezelele, lipite cu gem. Dar, pentru cele din această rețetă optăm pentru o cremă de ciocolată și le preparăm separat.

Cum preparăm rețeta de bezele marmorate cu ciocolată amăruie

Pentru a putea obține bezele perfecte, albe si crocante, va trebui să respectăm câteva reguli de bază.

Dacă nu vi se par anevoioase, încercați rețetele de bezele recomandate de pe blog. Mai găsiți și alte astfel de rețete, de unde vă puteți inspira.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de bezele marmorate cu ciocolată amăruie.

Exit mobile version