Pentru mic dejun, pachete, sau gustări simple luate de-a lungul zilei, este perfectă o astfel de budincă aperitiv cu șuncă și ardei.
Merge preparată și pentru o masă festivă pentru că va colora frumos platoul cu aperitive.
Pentru rețeta de budincă aperitiv cu șuncă și ardei, nu avem nevoie de prea multe ingrediente. Doar dacă o dorim mai colorată și mai consistentă, mai putem adăuga niște măsline și ciuperci.
Condimente adaugă fiecare după gust, eu am pus doar sare și pipeer. Însă am adăugat pătrunjel verde și busuioc verde în aluat.
Ardei am folosit proaspeți, capia și gogoșari, dar se pot folosi gogoșari murați.
Din aceeași categorie de rețete aperitiv vă mai recomand de pe blog și:
Rețeta Budincă de dovlecei și brânzeturi
Toate sunt gustoase, ușor de preparat și arată foarte bine pe platourile cu aperitive.
* Nu uitați că vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului cu multe rețete, idei noi și multe alte noutăți.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Rețete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate de pe blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.