Nu puteam lăsa sezonul roșiilor de grădină să treacă fără a prepara această delicioasă rețetă de chiftele la cuptor în sos de roșii cu usturoi.
Chiftelele preparate la cuptor sunt chiar gustoase, dar și mai sănătoase decât prăjite. Iar în combinație cu sosul de roșii cu usturoi, ușor picant, au un gust demențial.
Rețeta de chiftele la cuptor am prezentat-o anterior. Și în rețeta de față tot la fel se procedează pentru pregătirea compoziției, dar și pentru prepararea chiftelelor.
Citește și: Noodles cu sos de roșii și miso
Și rețeta sosului de roșii este prezentată pe blog, dar pentru rețeta de față am adăugat usturoi din belșug și mai puțin ardei iute.
A rezultat un preparat extrem de gustos, numai bun de servit la una dintre mesele principale ale zilei.
Citește și: Chiftele cu mozzarella și sos de roșii, la cuptor
Rețeta de Chiftele la cuptor în sos de roșii cu usturoi
Inițial am avut în plan o rețetă de perișoare în sos de roșii, mult adorată de întreaga familie. Apoi, ne-am gândit că putem pregăti și o garnitură de orez, perfectă pentru chiftele în sos de roșii. Dar merg tare bine servite cu o porție generoasă de mămăligă.
Mai găsiți pe blog diferite rețete de chiftele cu sosuri, sau simple, de unde vă puteți inspira.
Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de chiftele la cuptor în sos de roșii cu usturoi.