Una dintre rețetele cu carne de pui mult adorate de întreaga familie este rețeta de cordon bleu, sau piept de pui pane, umplut cu șuncă și cașcaval.
Pieptul de pui preparat în această combinație este foarte gustos. Și are un aspect apetisant porționat cald, când cașcavalul este ușor cursiv.
Dacă nu ați încercat rețeta, nu mai ezitați! Vă mai recomand și rețeta de piept de pui kievskaia. Este tot un fel de piept de pui pane, dar umplut cu unt aromat cu multă verdeață. Oricare dintre cele două rețete poate fi alegerea perfectă pentru o masă în familie. Dar merg de minune și pentru mesele festive, alături de garnitura preferată.
Citește și: Cordon bleu. Rețetă de șnițel vienez umplut
Rețeta Cordon bleu sau Piept de pui pane, umplut cu șuncă și cașcaval
Rețeta de față nu este foarte greu de preparat. Însă o atenție deosebită trebuie acordată împachetării feliilor de carne peste umplutură.
Trebuie împachetate astfel încât să nu curgă cașcavalul din interior în timpul preparării. Cașcavalul tinde să se topească și dacă găsește o portiță printre carne va mai curge din el în grăsimea încinsă.
Dar rezolvăm acest aspect cu scobitori. În rest, totul este simplu, ca la rețeta de șnițele.
Găsiți pe blog mai multe rețete pe bază de carne de pui și nu numai.
Pentru zilele în care vă lipsește inspirația sau nu aveți foarte mult timp la dispoziție pentru pregătirea mesei, vă recomandăm o rețetă de fajitas de pui.
* Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă așteptăm zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.