Pentru atunci când stăm la povești cu familia sau cu prietenii, merg preparate aceste inele de ceapă pane. Sunt gustoase, sunt crocante și sunt de post. Merg servite simple, ca și chipsurile, dar sunt gustoase și cu diferite sosuri.
Tot din ceapă, am mai preparat anterior și rețeta de ceapă în tempura cu bere și sos de brânzeturi. Nu a fost o rețetă de post, dar se poate adapta și în această variantă. Sunt gustări foarte simple, dar delicioase, pe care le regăsim și în marile restaurante, servite ca antreuri.
În aceeași categorie de rețete intră și cea de năut crocant pe care, dacă n-ați încercat-o, încă, v-o recomand cu încredere. Pentru un gust optim, puteți alege condimentele și mirodeniile preferate. Iar năutul îl puteți folosi și din conservă.
Sunt foarte multe rețete de gustări simple, dar de mare efect pe care le putem prepara. Aș mai aminti aici și rețeta de pleurotus pane în crustă crocantă.
Cum se prepară rețeta de inele de ceapă pane
Rețeta de față se prepară în mod asemănător cu rețetele mai sus menționate. Important este să secționăm ceapa frumos, în rondele pe care le trecem prin compoziție de bere cu făină și condimente. Le rumenim în ulei încins la foc de intensitate medie spre mare până când se colorează frumos. Nu exagerăm cu prăjirea pentru a nu le arde și a deveni amărui.
Nouă ne plac servite cu ketchup ușor picant, dar merg și simple sau cu alte preparate crocante ca și cele amintite mai sus.
Mai găsiți astfel de rețete pe blog, de unde vă puteți inspira.
Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de inele de ceapă pane.