Site icon Rețete Fel de Fel

Macaroane cu cârnați și ardei multicolori

Porție de macaroane cu cârnați și ardei multicolori în bol alb, decorată cu pătrunjel verde

Pentru un plus de culoare și prospețime, în timpul servirii se adaugă pătrunjel verde / Profimedia

Din categoria rețetelor cu paste, dar și cu carne, avem pentru voi o rețetă de macaroane cu cârnați și ardei multicolori, gratinate cu mozzarella la cuptor.

Ne plac pastele și ne bucurăm de gustul lor în toate combinațiile posibile. Le folosim și la rețete de aperitive, în supe și ciorbe, la feluri principale de mâncare, dar și în deserturi. Pastele sunt primele ingrediente la care ne gândim când dorim un preparat rapid, delicios și foarte consistent.

Si ne mai place că sunt de diferite feluri și forme.

Una dintre rețetele de paste mult adorată în bucătăria noastră este rețeta de spaghete cu chiftele în sos de roșii. Este gustoasă și foarte spornică, perfectă pentru un prânz copios.

Iar dintre rețetele de aperitiv cu paste, vă recomand să preparați aceste delicioase cupcakes cu tagliatelle și dovlecei. Totul constă în transformarea dovleceilor în fâșii lungi precum tagliatellele.

Și aș mai aminti aici de o rețetă de desert cu paste, adorată din copilărie: rețetă de macaroane cu brânză la cuptor, așa cum o pregătea bunica.

Cum se prepară rețeta de macaroane cu cârnați și ardei multicolori

 

Rețeta de față conține 3 ingrediente principale pe care le preparăm separat, dar într-un timp foarte scurt. Apoi le unim în același vas, presărăm mozzarella răzuită și punem vasul la cuptor pentru un timp la fel de scurt.

Gusturile celor trei ingrediente se întrepătrund armonios, iar preparatul nostru va fi foarte delicios. Încercați rețeta și vă veți convinge.

Iar dacă mai doriți și alte rețete cu paste, găsiți pe blog o secțiune destinată acestora: Paste / Orez. Sunt foarte multe rețete acolo de unde vă puteți inspira.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. 

Ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de macaroane cu cârnați și ardei multicolori.

Exit mobile version