Site icon Rețete Fel de Fel

Mușchi file de porc înăbușit în sos de vin alb

Mușchi file de porc înăbușit în sos de vin alb cu ceapă și ciuperci la tigaie

Sosul de vin alb frăgezește mușchiul file de porc și îi oferă cremozitate / Shutterstock

Una dintre rețetele de friptură din carne de porc preferate este rețeta mușchi de file de porc înăbușit în sos de vin alb, cu ceapă și ciuperci.

Este delicioasă, se prepară ușor și dispare imediat din farfurii. Mușchiul file este un sortiment de carne mai uscată care necesită frăgezire.

Citește și: Cum marinezi carnea pentru friptură reușită

Ne place mușchiul file și preparat la cuptor, dar și preparat la tigaie cu diverse sosuri.

Găsiți pe blog și o rețetă de mușchi de porc cu ciuperci, roșii și usturoi. Este perfectă pentru un prânz în familie, o cină rapidă sau pentru atunci când sunteți in criză de timp.

Iar din categoria rețetelor preparate la cuptor, găsiți pe blog o rețetă de mușchi de porc cu legume. Mușchiul de porc, condimentat corect, se va prepara la cuptor înconjurat de o multitudine de legume.

Cum se prepară rețeta de mușchi file de porc înăbușit în sos de vin alb

Mușchiul file de porc, tăiat felii, se condimentează și se prepară mai întâi la grătar, sau pe un grill. Apoi se adaugă într-un sos de vin alb cu ceapă și ciuperci și se lasă la înăbușit până când se frăgezește bine. Este un deliciu garantat ce va fi, cu siguranță, repetat.

Dar, găsiți pe blog mai multe rețete de friptură de unde o puteți alege pe cea preferată.

Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

Ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de mușchi file de porc înăbușit în sos de vin alb.

Exit mobile version