Cea mai simpla,delicioasa si aromata negresa de post ,reteta din vechiul meu caiet pe care, dupa cum va spuneam il rasfoiesc din cand in cand si mereu sfarsesc prin a gati ceva de-acolo.
Prajitura asta o fac mai des pentru ca este preferata fiica-mii si-n plus pot pune in ea ce imi trece prin minte sau ce am la indemana.
Ingrediente
- (tava 23 cm x 23 cm)
- 230 g faina
- 100 g zahar (poate fi si brun )
- 160 ml apa minerala
- 90 ml ulei
- 1 lingurita praf de copt
- 2 linguri de dulceata (la alegere ,eu am avut la indemana de capsune cu ghimbir)
- un praf de sare
- 2 linguri de cacao
- 1 esenta de rom
- 50 g stafide (sau merisoare uscate,goji,cirese confiate… )
- 3 linguri de seminte (am pus doua de floarea soarelui si una de dovleac dar puteti pune nuci ,alune,migdale tocate… )
Mod de preparare pentru negresa de post:
- Chec de post (click pentru reteta)
- Prajitura cu mere si cacao – de post (click pentru reteta)
- Batoane cu mac – reteta de post (click pentru reteta)
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.