Site icon Rețete Fel de Fel

Plăcinte cu brânză și verdeață la tigaie

Patru Plăcinte cu brânză și verdeață, una ruptă în două, așezate pe hârtie

Plăcintele cu brânză și verdeață sunt delicioase atât calde cât și reci / Shutterstock

Plăcintele preparare la tigaie au devenit preferatele familiei, iar aceste plăcinte cu brânză și verdeață parcă sunt cele mai gustoase. Combinația aluatului dospit cu brânzeturile amestecate cu multă verdeață este una delicioasă.

Toate plăcintele cu brânză sunt delicioase, chiar și cele cu brânza adăugată direct în aluat.

Una dintre rețetele simple de plăcinte cu brânză, cu mare succes de câte ori este preparată, este rețeta de plăcinte cu cartofi și brânză la tigaie. Aluatul cu cartofi iese foarte gustos și pufos în rețetele de pâine. Dar combinat cu brânză sărată este de-a dreptul delicios.

O altă rețetă cu o combinație de ingrediente asemănătoare, pe care v-o recomand de pe blog este cea de plăcinte umplute cu cartofi și ceapă. Acestea merită preparate și atunci când ne rămâne piure de cartofi pentru a doua zi. Sunt gustoase atât calde cât și reci. Merg luate în pachetul pentru pauza de masă de la muncă, sau de la școală.

Cum se prepară rețeta de plăcinte cu brânză și verdeață la tigaie

Pentru plăcintele din rețeta de față se prepară un aluat dospit, precum aluatul clasic de gogoși.

Brânzeturile se amestecă cu verdețurile tocate mărunt și se formează mici plăcinte, care se coc în tigaia încinsă cu ulei. Bineînțeles că pot fi coapte și în cuptor, sau chiar în aparatul de sandvișuri – vedeți aici și rețeta de plăcinte la panini maker.

Sunt delicioase  servite simple, calde sau reci, sau alături de o salată verde, o salată de crudități, ori după gustul și preferințele fiecăruia.

Mai găsiți astfel de rețete de plăcinte sărate pe blog, de unde vă puteți inspira.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

Ne mai puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de plăcinte cu brânză și verdeață la tigaie.

Exit mobile version