Site icon Rețete Fel de Fel

Red Velvet Lava Cake

Porție de Red Velvet Lava Cake secționată cu furculița pe o farfurie albă

Prăjiturile Red Velvet Lava Cake se servesc ușor calde, pentru a ne bucura de interiorul cursiv / Shutterstock

Special preparate pentru a celebra dragostea în familie, aceste minunate prăjiturele Red Velvet Lava Cake cuceresc negreșit pe oricine adoră gustul dulce.

Nu se prepară deloc greu, doar necesită atenție deosebită timpul de coacere. Acesta trebuie să fie scurt, pentru a rămâne moi și cursive la interior.

Sunt de mare efect aceste deserturi preparate în spiritul iubiri, mai ales cele colorate în alb și roșu. Una dintre aceste rețete de pe blog, cu mare succes, este rețeta de vafe cu sfeclă roșie și cremă de mascarpone. Vafele sunt și delicioase, dar cuceresc instant și cu aspectul lor deosebit.

Iar dacă doriți o rețetă și mai spectaculoasă, vă recomand rețeta de Red Velvet Cake sau Tort Catifea Roșie. Este, poate, cel mai spectaculos tort cu care putem celebra dragostea.

Iar dacă doriți o formă mai specială pentru un astfel de desert, încercați rețeta de Guguluf Red Velvet cu glazură Royal Icing și căpșuni.

Cum se prepară rețeta pentru Red Velvet Lava Cake

Dacă cunoașteți desertul Lava Cake clasic, rețeta de față este aceeași, dar cu mici modificări. Rețeta clasică se prepară cu ciocolată neagră, iar cea de azi cu ciocolată albă. Se mai adaugă și puțină cacao pentru a mai estompa din culoarea roșie care ar fi prea stridentă fără aceasta. Compoziția se pune, de obicei în vase mici, rotunde și se coace într-un timp scurt.

Desertul se servește ușor cald pentru a avea efectul scontat, altfel, după răcire compoziția din interior se va întări și nu va mai curge ca lava unui vulcan.

Găsiți pe blog și rețeta clasică pentru Lava Cake. Și mai găsiți rețete de deserturi spectaculoase speciale pentru zilele în care sărbătorim cele mai plăcute sentimente.

Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

Ne mai puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de Red Velvet Lava Cake.

Exit mobile version